• Once remodeled, the entire back of the house open up to fantastic Bay views. Upstairs, french gliders open from the master bedroom onto a generous balcony.
  • The lost view that was reclaimed when the rear of the house was opened up.
  • Prior to the remodel, the kitchen, the living & dining area, and the small family room were all completely separate from one another. Opening up the walls and creating this centerpiece island allowed all the areas to become one with each other and the view.
  • The view from the newly expanded family room back to the kitchen and dining room.
  • Efforts were made to make the kitchen more entertaining and guest-friendly. The window seat in the kitchen allows for conversation while food is being prepared and makes a great reading nook with a view.
  • The newly expanded Family Room also serves as home theatre. The 60" plasma was sunk into the wall to keep the look clean, while a wall of built-ins serves to display photos and hide media equipment while giving the room a great traditional look.
  • The homeowners wanted an outdoor space that they could use when the famous San Francisco Bay winds were blowing. We created this small entertaining space from an 8' by 20' side yard area. With seating for 4, fire, water and lush landscape, this space off of the formal dining room fits the bill.